English Deutsch Italiano Hrvatski
 

Ronjenje s nama:
Uvjeti ronjenja u području sjevernog Jadranskog mora su izvrsni, s velikom raznolikošću zanimljivih lokacija, dobre vidljivosti, s malo ili nikako struja i relativno visokih temperatura mora. Vidljivost se kreće od 5 do 30+ metara, ovisno o vremenskim uvjetima i lokaciji ronjenja. Ljeti, površinske temperature mora mogu dostići i do 27C, dok zimi prosječna temperatura mora iznosi 11C.

Ronjenje se obavlja uz pomoć jednog ili više kvalificiranih instruktora ili "voditelja ronjenja", a naš ronilački brod opremljen je VHF radiom, prvom pomoći i kisikom za prvu pomoć.

Pri samom dolasku, spustite vašu tešku ronilačku opremu u našim prostorima, opustite se, upoznajte naše zaposlenike i postavite bilo koje pitanje koje imate u vezi vašeg odmora u ronilačkom klubu. Nudimo tjedni popis lokacija za ronjenje koje možete sami izabirati, ovisno o Vašim ronilačkim sposobnostima i interesima. Također nudimo priliku osobama koje ne žele roniti - oni su također dobrodošli na naše izlete i ekskurzije, naravno ako ima dovoljno mjesta na brodu.

 

Kliknite na interaktivnu kartu da dobijete više informacija o ronilačkim točkama.

 
 
Možete birati između raznih ronilačkih ekskurzija:

Izlet brodom, 1 uron. (trajanje: 2 do 3 sata)
Samo jedan uron, ujutro ili popodne.

Izlet brodom - 2 urona. (trajanje: ±6 sati)
Dva urona omogućena, ali s obaveznim površinskim intervalom između urona.

Cjelodnevni izlet brodom - 2 urona. (trajanje: ±10 sati)
Ovo je posebni, opuštajući izlet za ronioce i one koji ne rone. Posjetite udaljene otoke, zaronite čak 2 puta na posebnim lokacijama, ponesite košaricu za piknik, plivajte, ronite na dah, sunčajte se ili jednostavno uživajte u okolišu i dobro se provedite.
 

Noćno ronjenje, prijevoz brodom - 1 uron. (trajanje: 2 do 3 sata)

Posebno iskustvo za dovoljno kvalificirane ronioce. Organizira se na zahtjev.

Kada završite s ronjenjem, u našim prostorima se možete otuširati, osušiti, spremiti svoju opremu sve do sljedećeg urona.
 

 
 
Podržavamo DAN Europa. Molimo, posjetite službenu Internet stranicu za sve potrebne informacije o međunarodnom ronilačkom osiguranju. Također, sve potrebne informacije, prijave i formulare možete dobiti u Dive City centru.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Dive City, 2018. All rights reserved.