English Deutsch Italiano Hrvatski
   
Dive City je idealno smješten samo 35 kilometara od grada Rijeke u živopisnom priobalnom gradu Crikvenici, starom ribarskom gradiću koji se razvio na temeljima drevnog rimskog naselja "Ad Turres", prirodni izlaz na more.  
Crikvenica je smještena u srcu kvarnerske regije na sjeveru Hrvatske. Njezina blizina mnogim europskim centrima, dobra cestovna i zračna povezanost, povoljna klima i odlični objekti čine Crikvenicu idealnim izborom za odmor i provod.

Godinu za godinom plaže Crikvenice su nagrađivane prestižnom Europskom plavom zastavom za čistoću i kvalitetu mora i objekata. Hoteli, dućani, restorani, barovi, i sportovi na vodi su u neposrednoj blizini ronilačkog centra.
 
[ print ]
 
 
[ print ]
 
Za vrijeme sezone, Air Berlin, Tuifly, Norwegian and Helvetic airlines nude posebne cijene karata za Riječku međunarodnu zračnu luku, koja je udaljena pola sata vožnje. Druge najbliže zračne luke su Zagreb, Trieste, Pula ili Ljubljana. Nudimo transfer od svih tih zračnih luka (+ / - 2 sata).  
Crikvenica  

Gdje smo:
Crikvenica je smještena na glavnoj cesti (M2, E65). Ako putujete iz Rijeke u pravcu jugoistoka, prođite Jadranovo, i zatim skrenite desno s glavne ceste za Crikvenicu na prvom raskrižju, idite ravno, skrenite na četvrtom zavoju desno prije policijske stanice (polukružni zavoj). Idite ravno naprijed 400 metara i Dive City je na desnoj strani, na raskrižju zvanom "Crni mul"

Ako putujete iz Splita u pravcu sjevernozapada glavnom cestom (M2, E65), prođite Selce, i zatim skrenite lijevo s glavne ceste za Crikvenicu na prvom raskrižju. Idite ravno kroz samo središte grada, prođite policijsku postaju i skrenite lijevo. Idite ravno 400 metara i Dive City je na desnoj strani, na raskrižju znanom kao "Črni mul".

 
   
 
Copyright © Dive City 2018. All rights reserved.