English Deutsch Italiano Hrvatski
Brod za ronilački izleti

Dive City je počeo kao ronilački centar, škola ronjenja i trgovina ronilačke opreme 2001.g. u Crikvenici. Nakon godina pružanja malo više nego "odlično ronjenje",  naši ronioci su prepoznali našu sposobnost za planiranje i organiziranje njihovih odmora, pa su ponovno dolazili k nama.

Ustanovili smo potražnju za organizacijom kompletnog odmora i u 2009.g. unaprijedili naše usluge otvaranjem turističke agencije pod imenom "Dive City Travel and Tour" kao dodatni ogranak

Dive City-a, sa starom tradicijom zadovoljavajući naše posjetitelje.

Specijalizirani smo za ronilačke odmore u našem kraju, ali pružamo i veliki izbor kvalitetnih profesionalnih usluga za odmor svim našim posjetiteljima i to sve pod istim krovom.

U direktnom smo kontaktu sa hotelima i vlasnicima apartmana, soba i kuća za odmor u našem kraju. Sve smještajne jedinice provjerene su po nama, što garantira korektnu informaciju, te najbolju cijenu. Organiziramo izlete u Istru, Kvarner i Gorski Kotar. Za sve naše goste organiziramo dnevne izlete u Veneciju, Plitvička jezera, izbor pustolovnih programa te zabave i aktivnosti.
Naše poznavanje kraja i potpora pomaže Vam da dobijete odmor u kojemu ćete uživati i bolje proći.

Neprestanim promjenama nastojimo osigurati da ste Vi, naši gosti, zadovoljni sa svakim aspektom naše usluge, bez obzira dali je to planiranje odmora, rezervacija smještaja, ronite s nama, učite roniti, kupujete ronilačku opremu, ili samo tražite savjet. Mi znamo i volimo naš posao i naše stranke vole kako mi to radimo.

Naša vizija je rasti, razvijati se i prilagođavati trendovima u slijedećim godinama, kako bi udovoljili zahtjevima i potrebama stranaka, samo s jednim ciljem - zadovoljstvo korisnika naših usluga.
Rezervirajte vaše slijedeće ronjenje ili ne-ronilački odmor u Hrvatskoj preko nas da se uvjerite zašto smo mi specijalni.

   

 
Copyright © Dive City 2018. All rights reserved.